Контакт форма

Државен инспекторат за техничка инспекција

ул. Јуриј Гагарин бр.15, 1000 Скопје
Република Северна Македонија
[email protected]
+389 2 3118 289
http://www.diti.gov.mk

 

Слободен пристап до јавни информации

Позиција Име Е-пошта Телефон
Инспектор за надзор на електро енергетски постројки, производи и уреди Г-н.Виктор Павловски [email protected] +389 75 462 055
Инспектор за вршење надзор на опрема под притисок Г-н.Ѓорѓи Трајаноски [email protected] +389 75 462 056

Овластено лице за прием на пријави доставени заради заштитено внатрешно пријавување

Позиција Име Е-пошта Телефон
Раководител на одделение за инспекциски надзор на лифтови, жичари, дигалки и транспортери Г-н.Горан Митровски [email protected] +389 70 346371

 

Приватност и користење на колачиња

Користиме колачиња(cookies) кои не содржат лични податоци, за да го подобриме Вашето корисничко искуство, да ги извршиме Вашите нагодувања, да анализираме интернет сообраќај и подобро да ја заштитиме нашата интернет страна. Продолжете со користење и прифатете ги сите доколку се согласувате со начинот на употреба на колачиња, променете и зачувајте ги нагодувањата или дознајте повеќе со кликање на повеќе информации.

Офицер за заштита на личните податоци

Ѓорѓи Трајаноски
[email protected]
+389 75 462056

 

Контакт форма

Испратете ни порака. Сите полиња со ѕвездичка (*) се задолжителни.

 

 
 
mapa

Користиме колачиња (cookies) кои не содржат лични податоци, за да го подобриме Вашето корисничко искуство, да ги извршиме Вашите нагодувања, да анализираме интернет сообраќај и подобро да ја заштитиме нашата интернет страна. Потврдете доколку се согласувате со начинот на употреба на колачиња или дознајте повеќе со кликање на повеќе информации.